Російська блогерка Настя Івлєєва, яка відома завдяки своїй участі в телепроекті "Орел і Решка", вибрала тактику ігнорування війни в Україні. Однак вона продовжує користуватися соцмережею Instagram, яку в Росії погрожували заборонити.

У своєму новому пості Івлєєва показала, скільки всього можна перемити і протерти однією вологою серветкою.

"Історія однієї серветки і другого підборіддя. Став + Якщо можеш намити серветкою весь будинок, та що вже там, все місто", - підписала вона смішне відео.

"Я так недавно всю квартиру прибрала, а хотіла тільки дзеркало протерти, прокинулася, коли мила вікна», «Потім ще й помитися цією серветкою після всього прибирання», «У мене така ж історія виходить з одним ватним диском навіть», «Іноді після однієї серветки включається режим електровіника і ось ти вже перебрала шафу і відмила ванну з пемолюксом», - діляться її читачі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Інші ж відзначають, що такий предмет, як вологі серветки, зараз занадто дороге задоволення для росіян, щоб обмежитися тільки протиранням рук.

"Серветки ж дорогувато стоять, щоб лише рученята однією штучкою протирати», "Ось саме. Особливо ті, що приємно пахнуть", "Ну ща час такий, що економія кращий друг, так що плюс виходить», - пишуть росіяни.

"Здається тут чогось не вистачає, аааа, Слава Україн", "А росіянам можна хіба викладати відео в Instagram?», «Можеш продавати гелик. Він тобі вже не потрібен. Краще цукру купи", - потішаються українці.

Скрин, Instagram Ивлеева
Скрин, Instagram Ивлеева

Скрин, Instagram Ивлеева
Скрин, Instagram Ивлеева

Нагадаємо, раніше російські військові обстріляли будинок Ігоря Кондратюка під Києвом.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Настя Івлєєва з "Орла і Решки" наплювала на українців, постраждалих від війни, заради себе: "не можу всім догодити".

Крім того, Настя Івлєєва з "Орел і Решка" під час війни в Україні перейшла до погроз разом з Бузовою: "Небезпека повернулася".