Ведучому популярного тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитру Комарову вдалося побувати в Гостомелі Київської області в місці, де російські окупанти облаштували собі»базу".

Після звільнення від загарбників селище міського типу став схожий на декорації до фільмів про апокаліпсис.

Противник влаштував базу в житловому комплексі "Покровський". Там окупанти грабували, мародерствували, вбивали і жили. Після себе вони залишили "свинарник", як висловився Комаров.

"...тут була база російських солдатів, вони тут їли, винесли всі двері, абсолютно, в усі квартири. Мародерили, все цінне, що можна було взяти, діставали", - розповів ведушій.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Він також зазначив, що в будинку все було завалено порожніми пляшками з-під алкоголю.

Дмитро Комаров. Фото: скрін youtube
Дмитро Комаров. Фото: скрін youtube

"Можна побачити пляшки з-під алкоголю-дуже багато. Свинарник такий, що просто неможливо...", - зізнається Комаров.

В даний час постраждале від російського вторгнення місто-герой Гостомель зачищають від вибухонебезпечних предметів, мертвих тіл та інших «подарунків», залишених окупантами. Повертатися в населений пункт все ще небезпечно.

Нагадавши, Дмитро Комаров з " Світу навиворіт "потрапив до списку ворогів Росії:"значить, я живу чесно".

Раніше Знай писав, ведучий " Світу навиворіт "Дмитро Комаров розповів про силу єдності українців:"у нас одна мета".

Також Знай повідомляв, Дмитро Комаров з " Світ навиворіт "показав, як виглядає звільнена Буча:"їх просто розстрілювали". За словами Дмитра Комарова в місті багато замінованих ділянок.