Відомий український музикант, фронтмен гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук записав нове відеозвернення до українців. На цей раз він показав, як палає внаслідок російських обстрілів Одеса. Ролик він опублікував на своїй сторінці в соцмережі.

«За моєю спиною центр міста і стовп диму», - розповідає музикант і офіцер Збройних сил України Святослав Вакарчук, який наразі перебуває в Одесі.

Він додав, що став свідком нічного обстрілу приморського міста російськими окупантами. Вакарчук додав, що має намір поки що залишатися в Одесі. Каже, що дух міста - незламний.

Додамо, що вранці 3 квітня російські війська нанесли ракетні удари по Одесі. У деяких районах міста спалахнули пожежі.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Частина російських ракет була збита Силами протиповітряної оборони. Над містом тримається хмара чорного диму, через що одеситам радять зачинити вікна, і просять не розміщати фото та відеоматеріали, які стосуються наслідків атаки, у соціальних мережах.