Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька вирішила висловитися про ситуацію в Україні, а саме в передмісті Києва. Мова в пості пішла про звільненi Бучу, Ірпень, Гостомель.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка висвітлює всі події, які відбуваються в Україні. Цього разу вирішила заговорити про передмістя Києва.

Опубліковані кадри вже облетіли весь світ. Там Буча, Ірпінь, Гостомель, Мотижин, Бородянка. Жахливі фотографії, які раніше ми могли бачити тільки в фільмах жахів. Але, на жаль, для українців це реальність.

"Звільнене від орків передмістя Києва. І те, що світ бачить військові злочини російської армії - це зараз дуже важливо! Тому наші журналісти ризикують життям їдуть на передову і показують всю нашу нову реальність! Це все докази для міжнародного трибуналу!" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Зараз кожен зобов'язаний зробити все можливе для того, щоб перемога настала якомога швидше, і всі ці злочини проти людяності були покараними.

Кілька днів тому російські військові покинули Київську область, і туди змогли зайти ЗСУ. Вони побачили там жахливе видовище.

Евакуація з Бучі. Фото: Yutube
Евакуація з Бучі. Фото: Yutube

Випалені міста, десятки тіл мирних жителів, які просто валялися на дорозі. Буча, як зазначив мер міста, просто усипана трупами.

При цьому, в Росії вже відреагували на все це банальною заявою - це все від рук українських військових, і взагалі всі кадри постанова і фейк. За їх словами, від російських військових жоден мирний житель не постраждав. Нахабна брехня і пропаганда з їхнього боку триває.

Нагадаємо, що ціни на АЗС в Україні "обвалилися" в порівнянні з березнем: скільки коштує дизель, газ і бензин на початку квітня

Раніше повідомлялося, що учнi РФ донесли на вчителя, яка розповіла правду про війну в Україні

Також, Максим Галкін, який поїхав до Ізраїлю після вторгнення рф в Україну, зробив важливу заяву