Донька народної артистки України Ніни Матвієнко, Антоніна, поширила дуже переконливий і емоційний пост від українки Олени Пшеничної. Відповідне повідомлення опубліковане на власній сторінці співачки у соціальній мережі Instagram, де за її життям і творчістю спостерігають майже 100 тисяч осіб.

У своєму дописі Олена Пшенична роздумує над тим, чи мають право російські ліберали вимагати любові до «великої російської культури», у той час як їхній народ творить звірства в українських містах.

«А великая русская культура то в чем виновата? Ей то за что?» - , виють регулярно новоспечені руські дисиденти, які першим же рейсом втекли зі своєї велікої і магучої страни», - зазначає авторка допису.

Чи можна говорити про «велику російську літературу» після повідомлень про трупи українців в Бучі, про «великий російський балет» після історій згвалтованих росіянами українок, про «великий російський живопис» після знедолених українських дітей?

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

«Кожного разу, коли ви будете казати про вєлікій рускій балєт, я буду розказувати вам історію неодноразово зґвалтованої на очах у батьків, а потім викраденої російськими нелюдами молодої вчительки з Броварів. Про десятки, а може й сотні зґвалтованих українських жінок. Часто на очах у дітей. Про 15-16 річних дівчаток з Бородянки, які зазнали страшного насилля кадирівцями. Про тіла п’ятьох зґвалтованих молодих дівчат, вбитих і залишених прямо на дорозі. Про оце мерзенне «будем тра*ать хохлушек» в перехватах. Ось що я вам скажу у відповідь про ганімий вєлікій руський балєт», - обіцяє жінка.

Тоня Матвієнко поширила цей допис, не коментуючи його.

Нагадаємо, раніше українська амазонка "Угольок" зі снайперською гвинтівкою, готова стояти до останнього проти ворога з рф: "Мочити їх треба".

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні, у звільнених населених пунктах Київщини поліцейські підрозділи здійснюють зачистку території від диверсантів.

Також "Знай.ua" писав, що Святослав Вакарчук потрапив під ворожий обстріл в Одесі.