Українській співачці Санті Дімопулос, колишній коханій шоумена Андрія Джеджули, як і багатьом українським жінкам під час війни, довелося поїхати з Батьківщини, щоб врятувати дітей.

Про свої поневіряння співачка розповіла на сторінці у своєму Instagram. Санта зазначає, що вона народилася і завжди жила у Києві. Проте наразі їй із дітьми довелося поселитися в Італії.

"24 лютого моє щасливе та спокійне життя закінчилося… Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Ми прокинулися від вибухів о 4:30 ранку. Мій чоловік одразу сказав, що треба вивозити дітей. Я кричала, що нікуди не поїду, що такого не може бути, це якась помилка і все буде добре. Після сліз та суперечок, я почала чути і через 30 хвилин зібрала найнеобхідніше…», - згадує виконавиця.

Вона зазначила, що їм довелося їхати три доби без відпочинку. І тільки коли вони зайшли до будинку, то зрозуміли, що забули зібрані речі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

«Все як у тумані. Я майже не спала, 24/7 була на зв'язку, щоб допомогти. Весь час здавалося, що цього замало, що не можна втрачати жодної хвилини", - скаржиться зірка.

Скрін, Instagram Санта Дімопулос
Скрін, Instagram Санта Дімопулос

За її словами, їй вдалося допомогти у вивезенні 25 сімей із небезпечних територій. Крім того, жінка допомагає амуніцією для Збройних сил України, одягом, ліками та іншими важливими речами.

Нагадаємо, екссолістка "ВІА Гри" Санта Дімопулос похизувалася купальниками на красивій фігурі: "Як же я люблю". Санта Дімопулос активно ділиться фотографіями

Раніше Знай писав, Санта Дімопулос і Макс Чмерковський злилися в пристрасних обіймах на "Танцях з зірками": "Чоловік купив". Санта Дімопулос на "Танцях з зірками" вирішила не тільки судити, а й показати клас

Також Знай повідомляв, переможниця "Танці з зірками" Санта Дімопулос розсунула ніжки заради розпусного фото: "Мені вже можна".