Відома українська акторка Ольга Сумська показала всю правду про вторгнення російських окупантів в Україну. Зокрема, мова пішла про руйнування в Бучі.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно вона висвітлює всі події в Україні, а також допомагає українцям, які опинилися у скрутному становищі.

Цього разу Ольга Сумська поділилася роликом, який був знятий в передмісті Києва. Це звільнена від російських окупантів Буча. Тільки кілька днів тому туди зайшли ЗСУ, і показали весь жах, що коїться на вулицях міста.

Розбиті машини, випалена земля, тіла людей на дорогах, братські могили.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Крім того, танки не шкодували людей, які їхали просто по дорозі, і переїжджали їх.

"Ось стоїть цивільний автомобіль, розчавлений очевидно танками. Всередині мертва людина, і ось ми бачимо перехрестя. Це всі автомобілі цивільних. Загинули люди, тут видно, що російські військові злочинці тиснули і вбивали всіх, хто попадався їм на шляху" - розповідає військовий на ролику.

Буча після окупантів
Буча після окупантів

Видовище жахливе. Люди постраждали через амбіції диктатора. При цьому, в Міністерстві оборони Російської Федерації вистачило совісті заявити про те, що все це зробили українські військові, а російські війська не чіпали жодного мирного жителя. Також, кадри з передмістя Києва вони назвали постановочними.

Евакуація з Бучі. Фото: Yutube
Евакуація з Бучі. Фото: Yutube

Все це на їх совісті, і карма обов'язково поверне в десятикратному розмірі все назад.

Нагадаємо, що на службу ЗСУ перейшов броньований Тайфун окупантів- "Один трактор не впорався"

Раніше повідомлялося, що українські захисники завдали удару по російському ракетному фрегату, який стріляв по Одесі-ЗМІ

Також, россія за все заплатить: українці оцінили втрати, понесені в ході війни