Український журналіст Дмитро Гордон назвав Наташу Королеву "у*біщем" і заявив, що її голову вже нічим не вилікувати.

У ефірі "Україна 24" Дмитро Гордон розповів про російських артистів, які мають українське коріння, зокрема про свою знайому Наташу Корольоьву, з якою вчився у одній школі, та навіть мав одну класну керівничку. За словами Дмитра, Наташа жила на Борщагівці, поруч з ним. Вона не тільки промовчала про війну в Україні, тим самим підтримавши її, вона розміщує дописи, про те, що в неї буде концерт в Урюпінську.

Дмитро Гордон. Фото: Youtube
Дмитро Гордон. Фото: Youtube

"Це анекдот. Тобто тут дітей вбивають, ґвалтують дітей у Бучі. А ти, бл*ть, пишеш, що у тебе концерт в Урюпінську. Уй*біще, просто уй*біще! І таких багато там. Теж з хворою головою. Ти ж Українка, як ти можеш?",- емоційно висловився журналіст.

На питання журналістів, як можна "вилікувати" росіян від їхньої "хвороби" Гордон заявив, що ці голови вже не можна вилікувати.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

"Але ж не можемо ми їх перестріляти, ми не такі!", - запитав Олег Панюта.

"Ми не такі, - погодився Гордон, - але нам треба. Нам треба зброя, хто там обіцяє, США, Велика Британія, країни Європи, надали нам скоріше зброю, яка б могла бити цих нелюдів, катів цих, просто бити - бити, бити і бити. У нас є прекрасна армія, героїчна наша армія. Нам потрібна зброя".

Нагадаємо, раніше на Черніговщині окупанти тримали 150 заручників у підвалі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", під Києвом жінка відібрала у окупантів трофей для Збройних сил України.

Також "Знай.ua" писав, що Ігор Кондратюк назвав деяких артистів "безмозгими ляльками" та помічниками агресора.