Український журналіст Дмитро Гордон назвав Наташу Королеву "у*біщем" і заявив, що її голову вже нічим не вилікувати.

У ефірі "Україна 24" Дмитро Гордон розповів про російських артистів, які мають українське коріння, зокрема про свою знайому Наташу Корольоьву, з якою вчився у одній школі, та навіть мав одну класну керівничку. За словами Дмитра, Наташа жила на Борщагівці, поруч з ним. Вона не тільки промовчала про війну в Україні, тим самим підтримавши її, вона розміщує дописи, про те, що в неї буде концерт в Урюпінську.

Дмитро Гордон. Фото: Youtube
Дмитро Гордон. Фото: Youtube

"Це анекдот. Тобто тут дітей вбивають, ґвалтують дітей у Бучі. А ти, бл*ть, пишеш, що у тебе концерт в Урюпінську. Уй*біще, просто уй*біще! І таких багато там. Теж з хворою головою. Ти ж Українка, як ти можеш?",- емоційно висловився журналіст.

На питання журналістів, як можна "вилікувати" росіян від їхньої "хвороби" Гордон заявив, що ці голови вже не можна вилікувати.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Але ж не можемо ми їх перестріляти, ми не такі!", - запитав Олег Панюта.

"Ми не такі, - погодився Гордон, - але нам треба. Нам треба зброя, хто там обіцяє, США, Велика Британія, країни Європи, надали нам скоріше зброю, яка б могла бити цих нелюдів, катів цих, просто бити - бити, бити і бити. У нас є прекрасна армія, героїчна наша армія. Нам потрібна зброя".

Нагадаємо, раніше на Черніговщині окупанти тримали 150 заручників у підвалі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", під Києвом жінка відібрала у окупантів трофей для Збройних сил України.

Також "Знай.ua" писав, що Ігор Кондратюк назвав деяких артистів "безмозгими ляльками" та помічниками агресора.