Відомий екстрасенс і астролог Макс Гордєєв пропонує за невелику платню рекламувати товари українських виробників.

Макс Гордєєв звернувся до українців, та закликав підіймати українську економіку. Своє звернення астролог розмістив у сторіс на своїй сторінці в Instagram.

"Давайте трошки відволічемося від негативу, який зараз відбувається, та подумаємо про нашу економіку. Як і обіцяв, я рекламую товари та послуги, які ви мені присилаєте, за мінімальну ціну", - заявив Макс.

Макс Гордєєв. Фото: Instagram
Макс Гордєєв. Фото: Instagram

У наступному сторіс Макс показав, яким чином він рекламує товари українського бренду, який виготовляє ковбасні вироби. Рекламуючи продукцію, Макс Гордєєв розповів, що частину доходу виробники відправляють на підтримку української армії.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Ви любите тушенку так, як люблю її я?..."

Макс Гордєєв. Фото: Instagram
Макс Гордєєв. Фото: Instagram

"Частину доходів компанія відпраляє для ЗСУ. Заходьте на сторінку та замовляйте", - написав Гордєєв.

Астролог розповів також яким чином можна замовити рекламу своєї продукції. Автролог підкреслив, що ціна наразі мінімальна як для реклами.

Макс Гордєєв. Фото: Instagram
Макс Гордєєв. Фото: Instagram

Варто сказати, що раніше астролог прогнозував, що у квітні будуть вестися запеклі бої на сході України, але захід буде відносно стабільним та спокійним регіоном. За словами Гордєєва, які стали пророчими, більшість окупованих міст звільнено.

Нагадаємо, раніше екстрасенс Макс Гордєєв зробив прогноз, що чекає захід та схід України в квітні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Поклонська "перевзулася", пояснивши чому окупантів не зустріли з квітами.

Також "Знай.ua" писав, що екстрасенс Максим Гордєєв розповів про п’ять духовних почуттів людини.