У соціальній мережі показали відеоролик, на якому можна побачити, як російський «батюшка» поливає святою водою військову техніку агресора. Однак це не допомогло, так як дану техніку продовжує вдало знищувати ВСУ кожен божий день.

Відповідний пост розмістили в Telegram-каналі "Андрій Білецький"

Вже ні для кого не секрет, що російська федерація намагається будь-якими способами знищити Україну. Путін зазомбував російський народ, який щиро вірить в його марення і постійну брехню. На превеликий жаль, більшість громадян росії підтримують агресію путіна.

Однак зараз йтиметься про так званого "батюшку", який благословив російських військових йти війною в Україну і вбивати невинних людей.

"Не допомогло", - підписаний пост в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На кадрах видно, як російський "батюшка" поливає "святою водою" військову техніку, яка поїхала вбивати жінок, дітей і пенсіонерів. Таким чином, можна чітко зрозуміти, яка "церква" у російського народу.

Під відеороликом є фотографія розбитої техніки окупанта, якій вже нічого не допоможе - ні російський "батюшка", ні його вода.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, навіщо на дітях пишуть імена та номери телефоном.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі показали, як змінилися українські зірки під час війни.

Також портал "Знай" писав, що у мережі розповіли, як змінився Володимир Зеленський під час війни в Україні.