Відома українська артистка Даша Астаф'єва вирішила висловитися стосовно передмістя Києва, однак, соціальна мережа видалила її пост. Не перша, хто з таким зіткнувся.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно зараз дівчина публікує актуальну інформацію про ситуацію в країні, а також про допомогу.

На цей раз вона вирішила висловитися стосовно того, що накоїли російські окупанти на українській землі, проте публікація була видалена. Крім того, дівчині прийшло оповіщення, що її аккаунт і зовсім можуть видалити.

"Вся правда про те, що діється в моїй Ненькi блокує Інстаграмм...я знаю, що не одна така сьогодні.. на жаль правда жалить весь Всесвіт - це злочин, напереваги безжально вбитим мирним людям... спотвореним долям. Кожен сам вирішує в якому світі йому існувати. Можете видаляти і цей" - говорить Даша Астаф'єва.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Даша Астаф'єва. Фото: Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: Instagram

Незважаючи на це, вся Україна, а тепер і весь світ буде пам'ятати про те, що ж накоїли тут російські окупанти.

У попередньому пості йшлося про тих, кого вже з нами немає. З кожним убитим, як зазначає Даша Астаф'єва, вмираєш і сам. Вмирають бажання, мрії, і залишається тільки біль і непорозуміння. Неможливо усвідомити, як можна так безжально і жорстоко чинити з країною і мирними громадянами.

Даша Астаф'єва, фото: Instagram
Даша Астаф'єва, фото: Instagram

"Я не вірю, що чоловіки, ті, хто може назвати себе "військовий", могли так чинити з жінками і дітьми. Не вірю в те, що вони не знали і не хотіли цього. Це не страх і не борг перед Батьківщиною. Це ніщо інше, як бажання вбивати і знущатися" - йдеться в повідомленні під віддаленим постом.

Нагадаємо, що Олександр Пономарьов показав новий "прокол" російських пропагандистів

Раніше повідомлялося, що про це експерт розповів, хто стане наступною метою Путіна

Також, россійські звірства в Бучі довели фотографії з супутника: тіла загиблих лежали як мінімум з 19 березня