Відомий український артист Олексій Потапенко, який всім відомий під псевдонімом Потап, вирішив розповісти правду про російське вторгнення. Як все відбувалося ще в 2014 році.

Новий пост з'явився на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік публікує актуальну інформацію про ситуацію в країні.

На цей раз йому попався ролик того, як Росія ще в 2014 році почала війну на Донбасі. Він був так мабуть вражений, що вирішив донести правду ще й до своїх шанувальників.

"Для тих, хто в танку" - підписана публікація.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У ролику чоловік відповідає на питання росіян, "де був Київ всі 8 років". Він навіть намалював наочну карту.

23 роки все було спокійно, Україна і її народ жили спокійно. У 2010 році президентом спірно стає Віктор Янукович, і з 2010 по 2014 в країні відбувався повний свавілля.

Народ так жити не захотів, і згорнув гаранта. З того моменту все і почалося. Віктор Янукович поїхав до Росії, і разом з Путіним прийняли рішення забрати дві території - Луганську і Донецьку область.

мапа України та Росії
мапа України та Росії

Пропаганда всі ці вісім років працювала на ура, і жителям Росії показували, що ці території бомбить сама Україна. Звичайно ж, вони в це вірили, але, весь світ знав правду.

У лютому 2022 року Росія почала повномасштабну війну в Україні під приводом, що вони рятують народ "Л/ДНР", який Росія сама ж і бомбила всі ці 8 років.

Нагадаємо, що окупанти потрапили в цистерну з азотною кислотою: чим це загрожує

Раніше повідомлялося, що Олександр Пономарьов показав новий "прокол" російських пропагандистів: фейк не вдався

Також, експерт розповів, хто стане наступною метою Путіна