У соціальній мережі поділилися несподіваною новиною про те, що обраниця Михайла Заливако - героя останнього випуску романтичного шоу "Холостяк" Аня може бути вагітна.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «11холостяк_стб» в Instagram.

"Ось це новини а ви як думаєте? Увага! Ми точно не знаємо! Це просто пост здогад! Але Аня може бути не вагітна! #холостячка #холостяк11 #холостяк ##холостяк10любовь #стб #можливовсе #bachelor #holostyk #love #холостяк #холостяк10 #holostyak #holostyakstb #холостякстб #холостячка #можливовсе #stb #стб #холостякукраина #холостякукраїна #холостякнастб #stbua #bachelor #bachelorukraine #holostyakshow #holostyak10 #шоухолостяк #bachelorx #лайктайм #активність #актив #лайки #коментарі #підписка", - підписаний знімок в соціальній мережі.

Численна українська аудиторія не змогла пропустити повз вуха таку дуже цікаву здогадку. Люди не стали мовчати і почали писати відгуки з привітаннями під постом про Михайла Заливако і Ані.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Анна Богдан і Заливако, фото з Instagram
Анна Богдан і Заливако, фото з Instagram

"Я дуже рада за Вас", "молодці нехай будуть щасливі", "та вже,зараз звичайно не саме час для вагітності. Хоча якщо вони не в Україні,то все буде добре)", "це вже нікого не интерисует, крім них самих. Просто не цікаво", "насправді взагалі не шарю хто це)", "Есле так я рада за вас хлопці будьте щасливими. Все Буде Добре бережи вас Бог", "Міша вітаю", - залишають коментарі юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост "Холостяк" в Instagram
Коментарі на пост "Холостяк" в Instagram

Коментарі на пост "Холостяк" в Instagram
Коментарі на пост "Холостяк" в Instagram

Нагадаємо, що Слава Камінська показала свою ненависть до росіян.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Олександра Зарицька згадала своє дитинство в Харкові.