Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька пригадала своє дитинство в Харкові, і розповіла, що зробили з її улюбленими місцями рашистські окупанти. Вона опублікувала відповідний пост на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Instagram.

«Привіт! Мене звати Саша, і я народилася і виросла у прекрасному Харкові, на вулиці Чернишевська, 78, у самому центрі, поруч із площею Поезії. Які красиві там будинки! Скільки снарядів влучили у них з моменту початку війни? У дитинстві разом із сестрою ми страшенно любили ходити в місцеву бібліотеку і читати там комікси! А ще найсправжнісіньким святом для нас було піти в парк ім. Горького на прогулянку, там була наша улюблена піцерія з дуже смачною піцою! Окупанти обстріляли парк із градів не один раз за цю війну, що триває…», - згадує свівачка.

Крім того, вона пригадала, як із сестрою бігала в книгарню BOOKS на вулиці Сумській, куди нещодавно влучив снаряд. А навесні у Харкові розквітали магнолії на вулиці Дарвіна, і, коли погода геть була теплою, дівчатка сідали на велосипеди і їхали гуляти аж до Саржиного Яру, до джерела.

Скрін, Instagram Kazka
Скрін, Instagram Kazka

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Мій прекрасний Харків! Місто вільних, талановитих людей! Попри зруйновані долі й будівлі, Харків живе! Ресторанчики готують піцу, люди прибирають вулиці й висаджують крокуси. Бо життя триває! І все буде Україна!», - резюмувала виконавиця.