Екс-"Холостяк" Михайло Заливако показав жарт з Лукашенко. Проте жарт вийшов сальний, на любителя.

Михайло Заливако екс-"Холостяк" показав жарт, вклавши хлопцю, під час занять для дорослих, репліку Лукашенка. Жарт Михайло розмістив у сторіс свого Instagram.

Починається жарт з того, що показаний хлопець. "Вона: Я так люблю, коли хлопець розмовляє під час 18+", а наступний кадр вже показаний сам процес. Хлопець під час 18+ розповідає голосом Лукашенка, "а от якби ми за шість годин до операції не нанесли превентивний удар...".

Михайло Заливако показав і наступний кадр

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Лукашенко нібито відбив атаку українських військ, заявивши, що Україна готувалася вдарити по Білорусі.

Його промову, пропагандистський фейк, інакше не назвеш, став джерелом для мемів, які вигадливі українці використали по повній.

Українська армія стримувала військо країни-агресорки, однак 24 лютого 2022 року росія розпочала повномасштабне вторгнення та атакувала багато мирних міст України, руйнуючи там всіляку інфраструктуру.

Михайло Заливако, спільно з Анною Богдан знаходяться на заході України, у безпечному місті. Нещодавно Михайло з Анною нещодавно зустрілися з телеведучим з "Холостяка" Григорієм Решетняком та його дружиною Христиною.

Нагадаємо, раніше Анна Богдан з "Холостяка" розповіла, як на неї вплинула війна з росією.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Настя Каменських збунтувала білорусів і їх військових, щоб піти проти Лукашенка.

Також "Знай.ua" писав, що "Холостяк" Михайло Заливако показав Донецьк 2021 року.