Гравець збірної України вирішив висловитися знову про війну, яку розв'язала Російська Федерація. Втратив друга, який намагався виїхати з Херсона.

Віктор Коваленко родом з Херсона, де зараз відбуваються звірячі злочини російськими солдатами. На цей раз інтерв'ю виданню La Gazzetta dello Sport він розповів про війну в Україні, а також торкнувся теми близьких.

У цій війні чоловік втратив свого близького друга, який намагався покинути Херсонську область, але, не встиг.

"У мене залишилося фото друга. Він п'ять днів ховався в притулок, а потім спробував втекти. Він сів у машину з братом і дівчиною. На першому ж блокпосту російські військові зупинили машину і вбили двох чоловіків. Не повернули навіть тіла для поховання. Дівчину протримали три години, потім відпустили. Вона тікала з криками про допомогу " - розповідає Віктор Коваленко.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

З сім'єю на щастя все добре, але до цього дня є величезна невизначеність. Ніхто не знає, коли ця війна закінчиться, і кожен день може стати останнім.

Херсон зараз окупований, і як ділиться футболіст, ракети падали в 15 кілометрах від його будинку. Забрати родичів в Італію зараз не може, так як занадто небезпечно.

"У тому районі, якщо бачать проїжджаючу машину, окупанти стріляють: неважливо, мирні там, жінки або діти. Щоб виїхати з Херсона, потрібно проїхати три блокпости. Але є і ще один аспект, який слід враховувати. Мої батьки ніколи б не погодилися виїхати. І це справедливе твердження для багатьох українців " - продовжив чоловік.

Єдиний вихід в ситуації, що склалася захищати не тільки свій будинок, але і своє життя. Батько володіє зброєю, і готовий його використовувати, якщо знадобиться. Однак, всі сподіваються, що вони не виявляться в результаті в такій ситуації.

Нагадаємо, що Путіну пригадали виступ у Харкові 21 рік тому

Раніше повідомлялося, що пропагандисти рф забралися про харків'ян у заручниках неонацистів

Також, ЗСУ знищили техніку окупанта, яку поливав "святою водою" Російський батюшка. Благословляв на вбивства дітей