Відома українська співачка MamaRika написала зворушливого листа від імені свого маленького сина Давида, якому виповнилося 8 місяців.

Цими зворушливими рядками українська артистка поділилася зі своїми шанувальниками на своїй особистій сторінці у соцмережі Instagram.

"Сьогодні мені рівно 8 місяців. Я дуже сумую за своїм татом.Ми з ним бачимося тільки по скайпу, і я не дуже розумію чому так, бо ще зовсім маленький. Коли підросту мама обов’язкове розкаже мені про всі наші страшні пригоди під час війни, і що нам довелося пережити разом.Вона в мене дуже сильна, але останнім часом часто плаче, тому я стараюся піднімати їй настрій своїм гучним сміхом, спробами говорити якісь кумедні слова, своїми міцними обіймами", - написала артситка від імені сина.

Фото:  instagram\\ mamarika_official
Фото: instagram\\ mamarika_official

MamaRika також додала, що її синочок дуже сумує за його найкращим другом песиком Роккі, який завжди грався з ним та крадькома облизував йому щічки. До того ж у листі вона додала, що її синочку зараз потрібно не так багато, лише щоб були поруч щасливі мама і тато.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Якби я міг говорити, я би сказав, шо мені багато не треба: я хочу усміхнених та щасливих маму і тата поряд, хочу шоб ми всі разом повернулися до нас додому і жили так, як раніше.Хочу більше ніколи не чути вибухів, і щоб всі дітки були в безпеці, мирі та любові. Ваш Давід.Маленький українець. Дитя війни", - зазначила MamaRika.

Нагадаємо, MamaRika відреагувала на указ Путіна до мобілізації 16-річних дітей: "Досить ссати"

Раніше Знай повідомляв, MamaRika оригінально висміяла пособника путіна Рамзана Кадирова: "Він і в Африці га*DON"

Також Знай писав, MamaRika не втрималася, показавши правду про українських красунь: війна через них