Співачка MamaRika знайшла відповідь на питання щодо того, чому росія напала на Україну. Свою відповідь дівчина розмістила у сторіс на Instagram.

MamaRika часто публікує фото та відео, останнім часом вони наповнені болем та підтримкою українців. У одному зі сторіс зірка розмістила відео красивої дівчини-підлітка, яка знімає себе на відео під пісню MamaRika - "Очі - проліски".

Співачка пише: "Я тепер розумію, чого москалики нас хочуть захопити". А насамкінець додає здогадку: "Дівчата у нас найкрасивіші".

Українка співає пісню MamaRika. Фото: Instagram
Українка співає пісню MamaRika. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше співачка розповіла, що проживала під Гостомелем і у перші дні війни прийняла рішення їхати в більш спокійні регіони країни. Однак, всюди було неспокійно, тому вона перетнула кордон зі своєю дитинкою, залишивши чоловіка в Україні. Вона перебувала в Республіці Молдова, а потім переїхала у Польщу.

Співачка розповіла про надзвичайно теплий прийом у Польщі, вона розповіла скільки тепла подарували їм поляки, та як допомагають.

Дівчина постійно публікує відео та фото підтримуючи бойовий дух українців, тих хто лишився в країні та тих, хто залишив рідні домівки, це теж непросте випробування для психіки, а звуки вибухів та сирен досі звучать у її голові.

MamaRika. Фото: Instagram
MamaRika. Фото: Instagram

Нагадаємо, раніше боксерка Махно "подарувала" Європі гімн України, здобувши "золото" на фронті.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Оля Цибульська застерегла від того, чим українці шкодять самі собі.

Також "Знай.ua" писав, що Оля Полякова різко рубанула по "колегам", які в росії.