Джим Керрі знявся в кліпі The Weeknd на трек Out of Time.

Це майже кіно. І може останнє, в якому ми побачимо легендарного коміка - минулого тижня він заявив про завершення кар'єри. За сюжетом кліпу, The Weeknd у ліфті знайомиться з дівчиною, яку грає Південнокорейська актриса Чон Хо Ен (Кан се Бек або №067 з "гри в кальмара").

Джим Керрі. Фото: Youtube
Джим Керрі. Фото: Youtube

Парочка веселиться і співає, але Джим Керрі "псує все". Джим Керрі, який нещодавно засмутив фанатів бажанням закінчити акторську кар'єру.

Джим Керрі брав участь у записі альбому "Dawn FM" - його голос можна почути в декількох піснях, а композиція "Phantom Regret by Jim" включає в себе художню декламацію, складену і виконану актором.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Канадський співак The Weeknd після того, як Росія напала на Україну і знищує мирних жителів, обмежив доступ до перегляду нового кліпу на трек "Out of Time" для росіян.

Нещодавно, американський актор і комік Джим Керрі оголосив, що завершує кар’єру.
В інтервʼю Access Hollywood він заявив, що "йде на пенсію" і ставиться до цього "дуже серйозно".

"Я міг би продовжити акторський шлях, але в мене перерва. Мені справді подобається спокійне життя. Я зробив достатньо... З мене достатньо", — сказав Керрі.

При цьому актор додав, що двері в кіно назавжди для нього не зачинені. Він може погодитися на зйомки, якщо "ангели принесуть якийсь сценарій, написаний золотим чорнилом".

Нагадаємо, раніше Джим Керрі заявив про завершення акторської кар'єри.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Джим Керрі різко висловився про зухвалий вчинок Уїлла Сміта на "Оскарі"

Також "Знай.ua" писав, що Джим Керрі заступився за Україну після нападу путіна.