Нещодавно українським військовим вдалося повністю звільнити Київську область від російських окупантів. Протягом часу, коли армія загарбника перебувала на цих територіях вони нещадно знищували мирне населення, влаштувавши геноцид українців.

На своїй сторінці у соціальній мережі Instagram відомий український актор та зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк зізнався, що від кадрів з Бучі та інших міст Київської області буквально відбирає мову. Зокрема його вразили кадри маленького хлопчика біля могили його мами, яку вбили російські окупанти.

Фото: instagram \\ taras.tsymbaliuk
Фото: instagram \\ taras.tsymbaliuk

На опублікованому актором знімку видно, як маленькими хлопчик стоїть у дворі біля могили мами. Дитина дуже налякана та розгублена, адже загарбники відібрали у нього найдорожчу людину.

"На фото шестирічний хлопчик стоїть біля могили своєї мами, котру поховали у дворі. Орда немає нічого святого. Ніякої моралі. Жодних цінностей", - зазначив Тарас Цимбалюк.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

До того ж Тарас Цимбалюк додав, що російська армія подібне чинила не тільки у Буче та Київський області, і про це стане відомо вже як буде звільнено інші українські міста. За словами акторка росія чинить ціленаплавлений геноцид українського народу.

Фото: instagram \\ taras.tsymbaliuk
Фото: instagram \\ taras.tsymbaliuk

"Ми усвідомлюємо, що по мірі звільнення наших міст від ворогів, такі кадри можуть частішати. На місті цих закатованих людей, котрі жили в Бучі міг бути абсолютно будь-хто з українців. Людство повинно більш предметно розуміти, що українців хочуть знищити як націю, а потім піти далі! Геноцид. Це справжнісінький, цілеспрямований геноцид українського народу, який зрів не один десяток років", - підсумував Цимбалюк у своєму допису.

Нагадаємо, Потап показав, як величезний Зеленський в одних трусах врятував Україну від Путіна: "Розчавити його, як жабу"

Раніше Знай писав, Тарас Тополя з "Антитіл" розповів, яким буде життя українців після перемоги: "Косити русню, що є сили"

Також Знай повідомляв, "дуже страшно загинути, і залишити тебе одного": Анастасія Приходько показала розпачливе листування сина з батьками з Маріуполя