Потап показав невеличкий фрагмент створеного мультика про Україну, про таке мріє кожен українець.

Вже 14 днів йде війна росії проти України. Попри тимчасовий спокій на більшості територій, ті міста й села, які позаймали військові РФ потерпають від терористичних дій окупантів. Потап розмістив на своїй сторінці в Instagram фрагмент відео, створеного на майданчику 42MOTIONS.

На відео показана мрія всіх українців. Велет Зеленський у жовтоблакитних плавках чимчикує по вулиці, а у руці в нього метеляється тільце манюсінької фігурки путіна. Музикальний супровід - звук вертольота.

Українці підтримали Потапа, та потішилися разом із ним, адже цього бажає, мабуть, більше ніж 100% населення не тільки України, але й інших країн, на які нападав російський диктатор.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Потап же підписав відео одним потужним словом "Віримо!!!🇺🇦🇺🇦🇺🇦".

В коментарях Потапа і українців підтримували і з Азербайджану, та інших країн світу.

"На це можна дивитись вічно", "Слава Україні", "Розчавити його як жабу", "І на самосуд цього Хутіна", "Yawasin Azərbaycan yawasin Ukrayna", "І Москву перейменуймо в Васюки", - написали в коментарях.

Нагадаємо, раніше переможець "Голос країни" Роман Сасанчин згадав слова Скрябіна про війну.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Комаровський відповів на істерику РФ навколо "бактеріологічної зброї" в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що Тарас Тополя з "Антитіл" зарядив українців на перемогу словами Тараса Шевченка.