Іраклі Макацарія звернувся до "брата" Даніеля Салема зі словами підтримки та підбадьорив, скоро все буде добре.

Грузин Іраклі Макацарія, який брав участь у одному з проєктів "Холостяк" підтримує Україну, та хвилюється разом з усім світом за своїх знайомих та друзів. Одним з таких близьких товаришів є Даніель Салем, який служить у територіальній обороні Одеси. "Зірковий шлях" у Instagram передав вітання Даніелю від Іраклія.

"Я тебе дуже люблю і ми з тобою ще потусимо тут в Грузії, у тебе в Одесі. Я дуже сподіваюсь, що цей час настане досить швидко. Тримайся, брате, тримайся".

Іраклі Макацарія. Фото: Instagram
Іраклі Макацарія. Фото: Instagram

Іраклі Макацарія не раз показував своїм підписникам свою чітку позицію, та як вболіває за Україну і не тільки він один. На вулицях грузинських міст підтримують Україну, виходячи на мітинги з жовто-блакитними прапорами.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На думку Іраклі критично важливо, безперервно озвучувати та поширювати достовірну інформацію щодо варварської війни росії проти Українського народу. У кожного діяча тієї чи іншої сфери є своя аудиторія та їх голос обов'язково буде почутий.

У коментарях потішилися, що Іраклі підтримує Україну та подякували за позицію.

"Іраклій , посприяйте,щоб російська контрабанда не йшла через Грузію", "Ну кому "тусити", а кому і міста наново відбудовувати", "Буде скоро наше Свято"", - написали у коментарях.

Нагадаємо, раніше Павло Зібров поділився "Сном про Україну" – вселяє надію.

Як повідомляв портал "Знай.ua", окупант, який вбивав мирних жителів у Бучі, готовий повернутися до України.

Також "Знай.ua" писав, що поки колишня українка Ані Лорак мовчить в ганчірочку, її колишній чоловік турок Мурат Налчаджіоглу назвав геноцидом звірства окупантів під Києвом.