Відома реперка AlyonaAlyona розповіла своїм шанувальникам про нові звички, які сформувалися у неї за час повномасштабної війни.

Про це дівчина розповіла на своїй сторінці у Instagram. Дівчина розмістила свої звички під обкладинкою, на якій плете маскувальні сітки.

Alyona Alyona. Фото: Instagram
Alyona Alyona. Фото: Instagram

"Сьогодні 41 день війни. Ми вже близько до Перемоги!", - написала співачка. Вона розповіла, що за весь цей час у всіх сформувалися звички, яких до війни скоріш за все не було. Тому вирішили зібрати те, що робить майже кожен з нас.

Першою звичкою стало — читання новин за ніч, після того, як прокинулася. Потім, хвилиною мовчання для себе вшанувати пам'ять загиблих воїнів. Також для Альони стало звичкою допомагати тим, кого бачиш вперше.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нові звички Alyona Alyona. Фото: Instagram
Нові звички Alyona Alyona. Фото: Instagram

"Порахувати на дорогах країн Європи українські прапори, Звикнути, що вдома тепер багато людей, Вимкнути світло із заходом сонця, подивитися перед сном звернення Президента, помолитися за тих, хто віддав життя за Україну, та за тих хто живий та потребує духовної підтримки", - наостанок додала співачка.

Нові звички Alyona Alyona. Фото: Instagram
Нові звички Alyona Alyona. Фото: Instagram

Шанувальники поділилися своїми звичками:

"Кожного дня по можливості допомагати фінансово людям які цього потребують або ЗСУ", "Годуемо безпритульниx тварин, якиx побільшало на вулицяx", "Знайти місце для хвилинки гумору про тупих орків",- написали шанувальники.

Нагадаємо, раніше Олексій Арестович попередив, що окупанти вже готові повернути Херсон.

Як повідомляв портал "Знай.ua", згорілий Ан-225 "Мрія" в Гостомелі подав ознаки "життя".

Також "Знай.ua" писав, що Жан Беленюк показав унікального українського спортсмена.