Народний депутат України, професійний спортсмен Жан Беленюк поділився сильним постом у соцмережі і звернувся до українського народу.

Відповідну публікацію Жан Беленюк оприлюднив у своєму акаунті в Instagram.

"Вчора в Гостемелі, біля понівеченого єдиного найбільшого в світі літака АН-225 «Мрія», зустрів гордість ураїнського спорту, першого, та поки єдиного, українського чемпіона «Bellator» Ярослава Амосова!
Він сам з Ірпеня, з перших днів боронить рідне місто! Гідний приклад Чемпіона, який розуміє важливість бути поруч в найкризовіші моменти!", - підписав публікацію український спорстмен.

Крім цього, Жан Беленюк повідомив, що українці – унікальний і непереможний народ.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

«Ви знаєте, зараз сила нашої країни саме в людях, які об’єднані однією справою і однією боротьбою - боротьбою за нашу країну, та наше майбутнє! Саме в людях, потенціал котрих здатний робити найунікальніші речі, та показувати найшидатніші результати! Як було влучно сказано: «можна зруйнувати літак, та неможливо зруйнувати Мрію»! Переможемо, та збудуємо ще більший літак», - продовжив Жан Беленюк.

Жан Беленюк. Фото: Instagram
Жан Беленюк. Фото: Instagram

Українська аудиторія не пройшла повз такого сильного посту. Люди вирішили написати свої коментарі під таким зверненням українського політичного діяча.

"Крутість зашкалює", "Наші козаки", "Слава Україні Слава Нації", "Дякуємо вам ,наші Чемпіони,наші Герої Пишаємося Вами Жан, Ярославі", - пишуть відгуки українські користувачі соцмережі.

Коментарі на пост Жана Беленюка в Instagram
Коментарі на пост Жана Беленюка в Instagram

Нагадаємо, що коханця Наді Дорофєєвої запідозрили в брудних справах.