Відома українська телеведуча Олена-Крістіна Лебідь показала друга, який допомагає їй пережити ці непрості часи. Знімок вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Олена-Крістіна Лебідь регулярно ділиться з шанувальниками знімками і думками на своїй сторінці в instagram. Цього разу зірка показала домашнього вихованця і друга, який підтримує і веселить її в ці непрості для кожного українця часи.

Олена-Христина Лебідь. Фото: скрін youtube
Олена-Христина Лебідь. Фото: скрін youtube

Телеведуча зізналася, що в нинішніх реаліях їй дуже незручно їздити з собакою на прізвисько Сара. Вона зізналася, що її домашній вихованець досить цікаво поводиться на блокпостах. Олена-Крістіна Лебідь зазначила, що собачка вдає, ніби вона зараз перевірятиме документи у тих, хто стоїть на блокпості.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Мені щоразу незручно проїжджати блокпости, бо Сара на них - з такою мордуленцією. Враження, що це вона у хлопців документи перевірятиме", - написала телеведуча.

Раніше інформаційний портал Знай писав, "за геноцид і тортури": Дантес показав, на які медалі і ордени можуть розраховувати російські окупанти після злочинів в Україні.

Також ми писали, відома українська співачка Слава Камінська в чорному не стримала люті до росіян - від цього ніколи не відкупитися: "квіти не на вашу могилу".

Крім того, наш портал повідомляв, як змінилися українські зірки за час війни: волонтерство Alyona Alyona, концерти Джамали в Європі та Андрій Хливнюк у ТРО.