Відомий український шоумен і артист Андрій Данилко вирішив знову висловитися стосовно ситуації в Україні. Вважає, що росіяни вже несуть покарання за те, що вони накоїли на чужій землі.

Артист дав відверте інтерв'ю виданню "ТаблоID", де знову засудив жителів Росії за бездіяльність і мовчання.

Артист був шокований тим, як повели себе російські окупанти в передмісті Києва, в Бучі в тому числі. Це нестерпно боляче, і неможливо пробачити.

Андрій Данилко. Фото: скрін youtube
Андрій Данилко. Фото: скрін youtube

Сам Андрій Данилко не може пояснити, чим же керуються загарбники насправді, а також не розуміє, як їх керівництво так нахабно бреше про все. Вони назвали опубліковані кадри фейком.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Російська влада і самі росіяни повинні понести покарання за те, що трапилося.

"Воно вже відбувається. Блокування і ставлення всього світу до жителів Росії. Звичайно, багато хто абсолютно, як вони думають, ні до чого, мовляв, "а що ми зробимо"?"- каже Андрій Данилко.

Після цього Андрій Данилко навів слова Джорджа Оруелла. Коли люди вибирають негідників, невдах, злочинців, злодіїв, вони не є жертвами. Всі вони є учасниками цієї дії.

Андрій Данилко, фото: Instagram
Андрій Данилко, фото: Instagram

Формулювання точна, і підходить до сьогоднішньої ситуації.

"Твоя бездіяльність варта життя. Як би там не ставилися", - підкреслив артист.

Андрій Данилко, скріншот: Instagram
Андрій Данилко, скріншот: Instagram

Це ті злочини, які неможливо пробачити. Російські окупанти забрали життя тисячею невинних людей, які просто хотіли жити. Амбіції російського диктатора зайшли занадто далеко.

Нагадаємо, що військовий медик з позивним "Амазонка" загинула в боях під Києвом: рятувала життя до останнього подиху

Раніше повідомлялося, що Даша Квіткова на прикладі дитячих мультфільмів знайшла істину, варто повчитися кожному

Також, в світі почали фіксувати зниження смертності від коронавірусу: за тиждень на 43%