Відомий український артист, композитор і співак Андрій Данилко, відомий за образом Вєрки Сердючки, показав, що залишили після себе окупанти у знищеній Бучі, і поділився почуттями, які зараз відчувають всі українці.

Відповідне повідомлення він розмістив на сторінці в своєму Instagram, де за його життям і творчістю спостерігають понад 225 тисяч осіб.

Андрій Данилко. Фото: скрін youtube
Андрій Данилко. Фото: скрін youtube

"Сльози і лють..«. Ці кадри жахливих злочинів російської армії під командуванням Путіна проти невинних мирних жителів України повинні обійти весь світ. Буча, Гостомель, Ірпінь, Маріуполь, Харків, Чернігів... скільки ще подібних "відкриттів" нас чекає? Скільки ще подібних злочинів має бути скоєно, щоб світ остаточно зрозумів, що має справу зі з'їхав з котушок злочинцем, якого потрібно зупинити за всяку ціну, негайно. Його і його злочинну армію садистів і гвалтівників, що не зупиняються ні перед чим. Втратили право називатися людьми...", - емоційно пише Данилко.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Я навіть не можу підібрати слів, тільки біль і скорбота розривають моє серце" « "Вся надія тільки на його найближче оточення...»," Тварі!!! Горіти вам у вогні!!!!!» ,- коментують страшні кадри українці.