Популярна українська співачка Alyosha, яка перемогла на національному відборі і представила Україну на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2010 поділилася несамовитим постом в сойцсеті. Вона показала, як жінка з Польщі поділилася жахливою і трагічною новиною.

Відповідний пост Alyosha оприлюднила у своєму акаунті в Instagram.

«Горить всередині все, люди не здатні на таке... Вічний суд цьому рашистському народу! Во віки віків!", - підписала відеоролик українська співачка.

Численні підписники талановитої української співачки, не зуміли стримати сліз і емоцій. Вчинки путінських терористів назавжди поселили ненависть до росіян і до всіх, хто пов'язаний з путіним і росією. Люди не стали мовчати і вирушили писати свої відгуки.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Alyosha, фото: Instagram
Alyosha, фото: Instagram

"Це настількі страшно, я мама, сама йшла б і рвала їх на частини, як шкода тих дітей", " жах ті що творять маніяки російські тесті кінчені, як таке можна з людьми творити це ж діти, це ж люди, живі люди !!! Щоб всі рускі поздихали, всі за ті що смороду зробили і роблять з живими людьми!!! путін щоб ти зdox!!", "Хай всі кацапи всіх поколінь здохнуть. Боже покарай їх", "Мерзота (((((я післязавтра їду в Бучу! Везтиму ліки, їжу та інше...гляньте в сторіз і долучайтесь, хто може", "у самих же діти є, як можна насілувати дітей!!!!! Може для них це норма тр*хать своїх дітей, але для нас це.......", - пишуть відгуки розлючені громадяни України.

Коментарі на пост Альоші в Instagram
Коментарі на пост Альоші в Instagram

Коментарі на пост Альоші в Instagram
Коментарі на пост Альоші в Instagram

Нагадаємо, що у Дніпровській області покарали бандитів, які погрожували військовим.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі повідомили, що рівень смертності від коронавірусу знизився на 43%.

Також портал "Знай" писав, що Катя Осадча розповіла про загибель 4-річного хлопчика.