Андрій Макаревич давно заслужив повагу багатьох українців незважаючи на те, що досі проживає в Росії.

Співак і шоумен не боїться говорити правду, яка зараз дуже непопулярна в Росії і йому доводиться терпіти образи і гоніння.

Зараз же Андрій Макаревич відправився в Ізраїль, щоб побачити свого новонародженого малюка, так як російській медицині не можна довірити навіть цеглини.

Дитина у 68-річного лідера групи "Машина времени" і його дружини Ейнат народився 30 березня в Тель-Авіві. Новина і перше фото малюка з'явилися на офіційній сторінці колективу тільки 6 квітня. Сина назвали Ейтаном.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раньше Знай.UA писав про те, що відомий російський музикант Андрій Макаревич разом з дружиною розповіли, що зроблять насамперед після війни, коли зможуть приїхати до Києва.

Вони дали відверте інтерв'ю українській програмі "ЖВЛ", де розповіли, що зроблять насамперед після того, як приїдуть до Києва після війни.

Лідер колективу "Машина часу" Андрій Макаревич зазначив, що бував у Києві сотні разів, а його дружина Ейнат Кляйн і зовсім тут раніше жила.