Відомий український письменник Сергій Жадан закликав українців у такий непростий час не забувати про своїх домашніх улюбленців, і все одно дарувати їм любов та тепло.

Милим кадром зі своїм псом Баріком Сергій Жадан поділився на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Український письменник зізнався, що його пес має чималу біографію, адже він родом з Луганщини. Кілька років тому Жадан забрав його якомога далі від війни аби чотирилапий міг отримати нормальне життя у його рідному Харкові. Однак війна та російські окупанти дісталися й сюди.

Фото: instagram \\ serhiy_zhadan
Фото: instagram \\ serhiy_zhadan

"Він у мене луганський, із біографією. Кілька років тому забрав їх із мамою з Луганщини, подалі від війни. Барік швидко адаптувався до харківських обставин, переживав другу юність і тішився життям. Але війна дістала і тут. Коли почалися обстріли - боявся й депресував. Але ось прийшла весна, потеплішало, і він теж ожив. Хоча скучає сильно за всіма", - зазначив Жадан.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Письменник додав, що зараз домашнім тваринкам потрібна любов та турбота своїх хазяїнів, адже вони як ніхто відчувають тривогу та важко переживають обстріли.

"Домашнім тваринам нині так бракує спокою і звичного затишку. Як і всім нам, зрештою. Будемо після перемоги звикати до нормального життя. Бережіть одне одного, дорогі брати і сестри)", - підсумував він.

Нагадаємо, Сергій Жадан показав свого товариша, що потрапив під обстріли - українців нічим не злякаєш: "Бадьорий, сильний, стрибає"

Раніше Знай писав, ведучий "Світу навиворіт" Дмитро Комаров розповів про силу єдності українців: "У нас одна мета"

Також Знай повідомляв, Сергій Жадан змусив українців ридати, прощання із загиблим командиром розбиває серце: "Хлопці зібрані, світлі…"