Наталія Жижченко з популярного українського електро-фольк гурту ONUKA показала справжнє обличчя росії та всієї влади рф.

Емоційний пост після кадрів зі звільненої Київської області, де російські окупанти знищували мирне населення, Ната Жижченко опублікувала на особистій сторінці в Іnstagram.

Нещодавно Україну і світ сколихнули кадри зі звільнених територій Київської області. Там армія росії нещадно знищувала та катувала мирне населення, влаштувавши справжній геноцид українського народу. Наталія Жижченко з гурту ONUKA не могла стримати емоцій після побаченого, тому написала емоційний текст.

Скрін, Instagram ONUKA
Скрін, Instagram ONUKA

"Ця "велика імперія" вміє тільки нищити. Прийти, знівечити, випалити, стерти, зґвалтувати, розкрасти, полишити і не мати навіть сміливості признати це. Спихнути на інших. Вірніше, на тих, кого вбито і винищено. Країна тотальної трусості. Нація трусів. Заздрісників з парашею на вулиці. Яка на собі поставила хрест. В черговий і в останній раз. Це не розгледіти. Не пробачити. Не забути у віках", - зазначила Жижченко.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Артситка зазначила, що Україна після перемоги неодмінно все відбудує, однак вбитих українців вже ніколи не повернути, тому за це, на її думку, мають відповісти росіяни.

"Ми дійсно все відбудуємо і вічно пам’ятатимемо і молитимемося за кожну невинну душу. До кінця часів. Але кожен росіянин за це відповість. І в цьому світі. І після смерті", - підсумувала вона.

Нагадаємо, "ми круті. Сміливі. Відчайдушні": ONUKA підтримала флешмоб "йди нах*й". Нас не перемогти

Раніше Знай писав, ONUKA виставила рахунок окупантам через будинок дідуся в Чернігові: "Я відбудую його знову"

Також Знай повідомляв, Олександр Пономарьов присвятив патріотичний вірш Україні, не пробачить росіянам війну: "Була, є і буде"