Українська співачка Lida Lee, як і безліч українців вирішила допомогти українським військовим, які героїчно протистоять російським окупантам. Саме тому вона разом з іншими небайдужими людьми об'єдналася, щоб виготовляти тактичні військові розгрузки для ЗСУ.

Про це Lida Lee розповіла на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Lida Lee зізналася, що всі люди в їхньому маленькому виробництві, де вона зараз активно працює з різних міст. Раніше хтось конструював одяг, в ручну загинаючи кожен залом, хтось подорожував по світу в затишному будинку на колесах, а хтось працював з топовими, українськими дизайнерами. Всі вони різні, але їх об'єднує одне - прагнення допомогти рідній країні протистояти російським окупантам.

фото: instagram lidalee_official
фото: instagram lidalee_official

" А їтось мій тато. Вони такі різні! Ці люди з величезним серцем! Але такі схожі в своєму бажанні допомагати! І всі ми об'єдналися для однієї мети!",- розповіла Lida Lee.

Популярні новини зараз
Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Lida Lee поділилася милим кадром з усіма, хто працює, щоб допомогти ЗСУ, проте заради безпеки закрила з обличчя сердечками, щоб ніхто їх не впізнав.

фото: instagram lidalee_official
фото: instagram lidalee_official

"Я обов'язково покажу вам моїх героїв ❤️, яких стає все більше ! Які працюють кожен день, рука об руку, рядок до рядка, щоб допомогти нашим хлопцям, які захищають нашу країну, наші землі, наші будинки і всіх нас!",- підсумувала вона.

Нагадавши, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко нагодувала синичку Путіним на радість українцям: "Добро завжди перемагає"

Раніше Знай писав, Юрій Горбунов показав заповіді, за якими живуть російські окупанти: "Убий, вкради, перейшли награбоване"

Також Знай повідомляв, зірка "Холостяка" Надін накинулася на Софію Стужук: "гроші цього не варті"