Відомий український артист Олександр Пономарьов вирішив поділитися кумедним роликом. Передбачення того, як зовсім скоро може виглядати Росія.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно там з'являються різні публікації, які пов'язані з війною в країні.

На цей раз ролик досить гумористичний, але, як багато хто відзначає, можливо навіть пророчий. Такої країни як Росія зовсім скоро може не стати на карті.

Там зображена карта світу, і акцент зроблено на Україні. Позначили країну-агресора сірим кольором, і спочатку незначними зусиллями Росія поглинає Україну, а потім намагається це зробити з Україною і Казахстаном.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Мабуть, дуже сильно переоцінила свої можливості, і лопнула до крихітних розмірів, аж до Китаю, і розчинилася потім взагалі. Саме так виглядає мрія кожного українця, і більшої частини цивілізованого світу, адже ця країна приносить всім тільки зло.

"Нехай тут полежить" - підписав Олександр Пономарьов з натяком, що скоро воно стане реальністю.

У коментарях користувачі повністю його підтримали, адже "нелюдiв не потрібно на планеті".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

До слова, раніше Олександр Пономарьов презентував новий ролик, в який розмістив жахливі кадри війни. Там є і мітинги на вулицях міст, і військова техніка, і просто військові. Страшні кадри, які українці випробували на собі.

Росія напала на Україну півтора місяці тому, 24 лютого. Той день змінив життя українців раз і назавжди. З того моменту більше 10 мільйонів людей були змушені покинути свій будинок.

Нагадаємо, що 22-річний окупант більше не повернеться до свого хлопця в Росію: тільки "вантажем-200"

Раніше повідомлялося, що США відродить програму Другої світової для допомоги Україні: що відомо про ленд-лізу

Також, бояться війни? У США схвалили закупівлю восьми винищувачів F-16 для Болгарії