Зірки "Жіночого кварталу" Віра Кекелія та Марта Адамчук вирішили активно популяризувати українську пісню, тому разом акапельно записують відео свого виконання.

Цього разу артистки заспівали легендарну пісню "Я піду в далекі гори", авторства Володимира Івасюка та поділилися відео у соцмережі Instagram.

Марта Адамчук та Віра Кекелія після повномасштабної війни, яку розв'язала росія, майже щодня намагаються розрадити своєю творчістю український народ. Для цього вони виконують знамениті українські хіти, які більшість українців знають ще з дитинства.

Марта Адамчук та Віра Кекелія, фото з instagram
Марта Адамчук та Віра Кекелія, фото з instagram

"Більшість з вас хотіли почути саме цю пісню. Нехай вона хоч трошечки порадує усіх в сьогоднішній тривожний час🙏🏻 "Я піду в далекі гори". Сл. І музика - Володимир Івасюк ❤️🇺🇦", - так артистки підписали відео.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Українців дуже розчулило проникливе виконання пісні, саме тому вони прийнялися залишати для співачок компліменти.

"Дівчата, дякую!!! Ваші голоси, наші пісні це такий бальзам на душу. Все буде Україна", "Дякую дівчата! Як завжди круто і талановито!❤️", "Дякую, дівчата 💙", "Я її чекала!!!!!!❤️", "На мить навіть забула, в якому пеклі ми зараз. Дякую Вам❤️", "мурашки!!❤️", "Дуже гарно 💙💛", "мурашки просто❤️дякуємо🔥", "Буковинський рідний край, дівчата - браво!!!! 👏", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Віра Кекелія та Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" відправили українців до янголів: "У поля край села"

Раніше Знай писав, зірки "Жіночого кварталу" Марта Адамчук і Віра Кекелія теж взялися за "зброю": "Щодня"

Також Знай повідомляв, Христина Соловій розповіла, чим допомагає Україні під час війни