Популярний український комік, актор і телеведучий, всім добре відомий Володимир Остапчук поділився несподіваним відеороликом в соціальній мережі. Судячи з усього, він відправився в тероборону, щоб захищати свою Батьківщину і українців.

Відповідну публікацію Володимир Остапчук продемонстрував у своєму акаунті в Instagram.

"Всіх із Благовіщенням. Єдину Благу Звістку, яку ми всі чекаємо, це Мир на рідній землі", - підписав Відеоролик український шоу-мен.

Варто відзначити, що українського телеведучого зовсім незвично бачити в такому одязі. Численні фанти Володимира не пройшли повз таку публікацію і почали писати свої відгуки.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Володимир Остапчук, фото: Instagram
Володимир Остапчук, фото: Instagram

"Якнайшвидшого закінчення війни в Україні! Дай Бог миру нам усім", "Благовіщення для мене було ще вчора, коли сказали що Жириновський таки точно вмер", "Навзаєм, Володимире! Молімось про мир і захист наших захисників і захисників!", "Молимося про Благу Звістку для України нашої! Бережи Вас Бог!", "На Благовіщення можна загадувати бажання, думаю, що воно у нас зараз у всіх одне! Нехай здійсниться", "не впали контору Друже", "@vova_ostapchuk скажу чесно , мені більше подобається, коли ви в костюмі і з мікрофоном в руках . Ну що робити , час зараз такий", - залишу коментарі користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост Володимира Остапчука в Instagram
Коментарі на пост Володимира Остапчука в Instagram

Коментарі на пост Володимира Остапчука в Instagram
Коментарі на пост Володимира Остапчука в Instagram

Нагадавши, Віталій Кім повідомив про те, що російські окупанти кайфують від війни в Україні.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Олександр Пономарьов розповів, яким буде кінець Росії.