Відома українська співачка Настя Каменських на своїй сторінці в instagram благала про звільнення Маріуполя, який вже назвали містом-мучеником через облогу російськими окупантами.

Маріуполь вже довгий час перебуває в облозі російськими окупантами. Бійці ЗСУ хоробро захищають місто, але через постійні ворожі обстріли він практично повністю знищений.

Настя Каменских. Фото: Instagram
Настя Каменских. Фото: Instagram

Настя Каменських поділилася на своїй сторінці в соцмережі відеозверненням дружин українських захисників, які знаходяться в Маріуполі. Жінки звернулися до президента і всієї України з проханням про деблокаду міста.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Ми не будемо мовчати, ми просимо про допомогу і вимагаємо ДЕБЛОКАДУ Маріуполя", - йдеться в публікації.

Настя Каменських також відреагувала на заклик і поділилася роликом, щоб ще більше людей побачили його. Також сама співачка благала про звільнення Маріуполя і порятунок всіх жителів, що там залишилися.

Скрін instagram
Скрін instagram

"Молюся, щоб звільнили Маріуполь", - написала Каменських.

Раніше інформаційний портал Знай писав, психолог Наталія Холоденко викрила фальшивих блогерів:"це неповага до людей, які сидять без води і світла".

Також ми писали, що улюбленець українців Віталій Кім припустив, що покаже Путін росіянам на 9 травня: "він прекрасно розуміє..."

Крім того, наш портал інформував, Збройні Сили України "відкобзонили" окупантів, які захищали перекинутий "Урал" з награбованим майном українців: "Якими треба бути...".