Ектор Хіменес-Браво показав перший зруйнований російськими бомбами будинок столиці на Ломоносова. Неможливо повірити, що це реальність.

Відомий МастерШеф, бізнесмен та шоумен, колумбієць Ектор Хіменес-Браво показав зруйнований бомбами Київ. У своєму Instgaram Ектор показав масштаби руйнування, та зізнався — болить особливо, бо прожив у цьому комплексі 7 років.

Ектор нагадав, що ракета влучила в будинок на третій день війни. "Російська ракета потрапляє у цивільний об'єкт. Поруч дві школи. Поруч немає військових баз. Це не нова новина, але я тільки зміг приїхати, щоб побачити це на свої очі. Що це, як не фашизм? 50-70% людей у ​​Росії підтримують війну в 21 столітті в центрі Європи", - розчулився бізнесмен.

Його дуже ранить побачене. А також дивує, як так може бути, що люди, замість того, щоб займатися економікою, подорожувати, вивчати науки, ставати зірками, вивчити англійську, полетіти в космос вирішили вбивати.

"Гітлер воскрес, у особі Путіна. У 40-х роках дідусі та бабусі боролися проти фашизму. А сьогодні їхні онуки, діти стали такими ж, проти кого боролися. Це ганьба. На десятки років. Про це знає весь світ. Цього ніхто не забуде. За це заплатить весь російський народ - продовжуйте дивитися свій телевізор. Фашисти".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Ектор Хіменес-Браво. Фото: Instagram
Ектор Хіменес-Браво. Фото: Instagram

Також Ектор заявив, що вірить у перемогу України. "Русский народ, ви заплатите за це"

Нагадаємо, раніше пішак путіна Пєсков визнав величезні втрати Росії на війні проти України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські захисники в черговий раз показали наскільки величезна прірва між ними і російською армією.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Остапчук, єхидно посміхаючись, показав свій "ствол".