Відома українська телеведуча Катерина Осадча поділилася уривком листа 9-річного хлопчика. Його маму розстріляли російські окупанти, а йому вдалося вижити.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка публікує актуальну інформацію, яка стосується допомоги українцям. Також, не обходить стороною і актуальні новини.

Цього разу вона опублікувала лист 9-річної дитини, який втратив маму. Вони намагалися на машині виїхати з Гостомеля, що в Київській області, але потрапили під обстріл.

Жінка померла, а її дитині вдалося вижити. Він застряг в машині після аварії, і не міг вибратися. Його витягли перехожі, і забрали до себе в підвал.

Хлопчик написав листа мамі, який зачепить кожного.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Катя Осадча. Фото: Instаgram
Катя Осадча. Фото: Instаgram

Після таких повідомлень ненависть до російських окупантів стає тільки сильнішою. Вони відбирають у дітей не тільки дитинство, а й найрідніших людей.

Нагадаємо, що важко описати словами: Георгій Зантарая поділився враженнями після поїздки в Бородянку

Раніше повідомлялося, що Ольга Сумська зворушливо вшанувала пам'ять своєї матері

Також, ізраільтянин із ЗСУ висміяв бурята-танкіста в жіночих шкарпетках