Відома російська телеведуча українського походження, Регіна Тодоренко порушила мовчання. Сталося це після вбивства її екс-коханого в Бучі.

Дівчина виставила в stories фотографію свічки, і вшанувала пам'ять чоловіка.

Регіна Тодоренко тривалий час мовчала про війну, лише заявила що вона за мир. При цьому, вона жодного разу не сказала про те, що це саме Росія напала на Україну. Кар'єра виявилася важливішою.

Регіна Тодоренко, фото: Instagram
Регіна Тодоренко, фото: Instagram

Спочатку вона натякнула на дружбу між двома країнами, а потім і зовсім стала аполітичною.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Після звільнення передмістя Києва від російських окупантів з'явилася інформація про те, що її колишній молодий чоловік помер. Російські загарбники в Бучі вистрілили йому в потилицю, а тіло викинули.

Скрін, Instagram Тодоренко
Скрін, Instagram Тодоренко

Так, у своєму Instagram Регіна опублікувала свічку і написала: "Вже скільки їх впало в цю безодню, розверсту вдалині. Настане день, коли і я зникну з поверхні землі".

Вона знову вирішила не називати країну, яка напала на Україну.

Раніше вона зізналася, чому вирішила не висловлюватися на цю тему. За словами Регіни Тодоренко, політичні розмови руйнують її шлюб, так як у Влада Топалова інший погляд на ситуацію. Він, мабуть виступає за війну на території чужої держави, яку розв'язала Росія.

Вагітна Регіна Тодоренко. НТВ
Вагітна Регіна Тодоренко. НТВ

В Україні у Регіни залишилася величезна кількість рідних, включаючи батьків. Тому мало хто розуміє її позицію, адже, її сім'я в небезпеці. Але, все це залишиться на її совісті.

Нагадаємо, що Катя Павленко з Go_A розплакалася в Італії, зустрівшись з українцями

Раніше повідомлялося, що Віталія Кличка просять перейменувати низку станцій київського метро

Також, бронежилети передали, тепер потрібен пікап: Іван Лісовий розповів про допомогу ЗСУ