Відомий український політичний діяч, професійний спортсмен Жан Беленюк дав цікаве інтерв'ю, в якому розповів про свої будні під час воєнного стану в Україні.

Відповідний пост продемонстрували в акаунті "ЖВЛ"

"Жан Беленюк @zhanbeleniuk розповів про військові будні нардепа. За словами представника «Слуги народу», парламентарів готували до ескалації з боку рф. Про це він розповів в інтерв'ю «ЖВЛ». «Нас, народних депутатів, попереджали про таку можливість напередодні. В нас була інструкція, що треба робити, якщо не буде зв’язку, якщо не буде комунікації. Нам треба було зібратися у відповідному місці. Що ми і виконали. Вели воєнний стан і потім отримали інші інструкції». Далі Беленюк до прямих депутатських задач підхопив ще волонтерські. Крім того, він служить медіатором між різними ланками військових структур, допомагаючи бійцям вирішувати нагальні питання. Більше про те, як війна вплинула на життя спортсмена та депутата Жана Беленюка, в інтерв'ю за посиланням в сторіз", - повідомляється в соціальній мережі.

Українська аудиторія не пройшла повз таку цікаву інформацію і почала писати свої думки під постом.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Сильних хлопців, в бронжелетах на передову", "славний, чудовий,успішний бережи себе", - пишуть юзери соцмережі.

Коментарі на пост "ЖВЛ" в Instagram
Коментарі на пост "ЖВЛ" в Instagram

Нагадавши, Україна отримала потужну зброю від Великобританії.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Ксенія Мішина повідомила, коли Україна переможе у війні з Росією.