Відома українська акторка та зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина вирішила поговорити з шанувальниками про віру.

На своїй сторінці у соцмережі Instagram Мішина зазначила, не так важливо, вірите ви у Бога чи ні, визнаєте його існування чи заперечуєте. Однак, важливо те, що релігія і церква приходить багатьом на допомогу в ці складні для України часи.

Акторка згадала й свято Благовіщення, яке започаткували після того, як понад 2 тисяч років тому, Архангел Гавриїл сповістив Діву Марію про чудо непорочного зачаття.

Ксенія Мішина, скрін instagram
Ксенія Мішина, скрін instagram

"Якщо подумати про минуле, то Блага вість щороку могла мати й інший зміст протягом такої довгої історії опісля. Мені хочеться вірити і надіятися на чудо, що Блага вість у 2022 році сповістить про перемогу або мир. Я вірю, що до Великодня ми переможемо у війні, а всі наші люди в обложених містах залишаться живими. Тому я молюся за це цього дня, і молитимуся всі наступні", - підкреслила Ксенія Мішина.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Згадала акторка й про російського патріарха Кирила, яки на Благовіщення запустив голубів Миру. Однак, на її думку, це точно не та людина, яка зараз бажає миру.

"Сьогодні нас дійсно багато непокоїть. У такий великий День патріарх Кирило у росії випустив голубів Миру, ніби цього він сам бажає. Що ж тут скажеш, окрім: Стережіться Диявола, який видає себе за патріарха. І кайтеся за свої гріхи, всім народом, поки маєте час", - підсумувала вона.

Нагадаємо, "сумніви в адекватності": "Холостячка" Ксенія Мішина втратила контроль і жорстко рубанула по нарікаючих українках

Раніше Знай писав, "геноцид серед тварин": Ксенія Мішина в сльозах пережила емоційний зсув

Також Знай повідоляв, Ксенія Мішина не побачила випадковостей у війні проти Росії: "все так, як повинно бути"