Російський епатажний репер Моргенштерн підтвердив інформацію про розставання з молодою дружиною діла Зінатулліною.

Ця новина прозвучала несподівано-через всього сім місяців після весілля. Про це він повідомив у своєму новому треку «Селяві», пишуть в Instagram-каналі show_rus.

Кар'єра його ще зовсім юної дружини Ділари пішла в гору відразу після весілля. У неї з'явилося безліч шанувальників, і за життям 22-річної моделі стежать більше 3.4 млн.чоловік в мережі Instagram. Дівчина ледве закінчила школу, ЄДІ далося їй нелегко, зате відвідувати вечірки і вписки вона почала ще з 15 років. З майбутнім чоловіком Моргенштерном вона познайомилася ще в 2017 році.

Скрін, Instagram-канал show_rus
Скрін, Instagram-канал show_rus

З чуток, Ділара стійко терпіла всі любовні пригоди репера, яких вистачало навіть після весілля. Хто став ініціатором розставання, поки невідомо.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Всі новини померкли поруч з цією.... Але ми сильні! Впораємося", "Яке горе для народу!!!!", "А чи не все одно?", - саркастично зазначають коментатори.

"А як же вагітність??", "Вона ж типу вагітна була", - дивуються інші.

"Гроші закінчилися?!", - допускають треті.

Моргенштерн, instagram.com/morgen_shtern
Моргенштерн, instagram.com/morgen_shtern

"Розлучилися або розлучилися?", "Як взагалі можна було жити з наркоманом-психом», "Невже правда... щось насилу віриться...», - пишуть в коментарях шанувальники обох знаменитостей.

Нагадаємо, Моргенштерн влаштував молодій дружині Діларі "гру в кальмара":"Переможені вибувають". Моргенштерн підставив молоду дружину заради перемоги в "грі в кальмара"

Також Знай повідомляв, "по стопах Моргенштерна": Елджей купив нерухомість на мільйони євро, щоб стати громадянином Кіпру? Молодь почала думати, що тут щось не так...

Раніше Знай повідомляв, що Моргенштрену-24: як відомий репер відсвяткував День народження на Кіпрі з колишнім Івлєєвої.