У соціальній мережі показали відверте інтерв'ю молодої української співачки Jerry Heil. Дівчина розповіла, як опинилася в центрі подій в перший день війни в Україні.

Відповідний пост оприлюднили на сторінці «Зоряний шлях» в Instagram.

"Чому Jerry Heil застрягла в епіцентрі бомбардувань? За лаштунками великого благодійного концерту «Доброго вечора, ми з України», який відбувся у Варшаві, ми поспілкувалися з @thejerryheil. Співачка розповіла, що на власні очі бачила бомбардування військового об'єкту поблизу Києва. Ба більше, не мала змоги виїхати в безпечніше місце. Як артистка рятувалася та де її родина зараз? Подробиці на YouTube", - підписано відверте інтерв'ю популярної артистки.

Потрібно розуміти, що 24-го лютого о 5 ранку злякалися практично всі жителі України. Багато людей прокинулися від звуків вибухів, які сказали все самі за себе.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Jerry Heil. Фото: скриншот Instagram
Jerry Heil. Фото: скриншот Instagram

Молода українська виконавиця розповіла, як будучи під Києвом вона стала свідком бойових дій.

"Ось мені прям дуже цікаво де вона ховалася.Ви запитаєте у звичайних людей (де вони ховаються і де їхні діти).Завели сторінки в мережах і починають локшину на вуха вішати", - написала мешканка України.

Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram
Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram

Не потрібно розвивати в собі ненависть, так як останнім часом чітко видно, як українки втрачають контроль над собою і починають звинувачувати українських зірок, і не тільки.

Нагадавши, у мережі повідомили, що в Києві почав їздити громадський транспорт.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі розповіли про головні події за останню ніч, які стосуються України.