Alyona Alyona і Jerry Heil показали свої переживання з приводу війни в Україні. Закликали український народ помолитися за майбутнє нашої країни, і за якнайшвидший мир.

Новий пост з'явився на сторінці виконавиць у соціальній мережі Instagram, де вони регулярно публікують актуальну інформацію про війну, а також допомагають ЗСУ та всім українцям, що зіткнулися з труднощами під час війни.

Цього разу Alyona Alyona і Jerry Heil показали, як моляться за мирне майбутнє нашої країни, і закликали всіх громадян зробити те ж саме.

Крім того, вони зробили оголошення "Молитва вже завтра", проте про що саме йде мова - ніхто не знає.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Можливо, дівчатам вдалося записати спільну пісню, прем'єра якої відбудеться вже зовсім скоро. Це ми дізнаємося з часом, але, це буде відмінний подарунок для українців, і можливість відволіктися від новинної стрічки.

Alyona Alyona. Фото: скрін youtube
Alyona Alyona. Фото: скрін youtube

У коментарях шанувальники також почали здогадуватися, що можливо їх чекає нова композиція. При цьому подробиць ніхто з них не розкриває. Триматимуть інтригу до останнього.

До слова, під час війни Alyona Alyona повернулася в рідне містечко під Києвом, де залишилися її батьки. Там вона допомагає чим може співгромадянам.

Jerry Heil вирішила допомагати на музичному фронті, і збирає гроші для ЗСУ на благодійних концертах, один з яких відбувся в Лондоні.

Jerry Heil. Фото: скриншот Instagram
Jerry Heil. Фото: скриншот Instagram

Нагадаємо, що колишня Дзідзьо Slavia пережила приліт ракети біля свого будинку

Раніше повідомлялося, що українським біженцям розповіли про сервіси, які допоможуть облаштуватися на чужині: транспорт, житло і робота

Також, у Туреччині поставили крапку на російських питаннях Криму і Донбасу