У соціальній мережі повідомили про те, що знамениті рокери Maneskin підтримали Україну і звернулися до всього світу.

Відповідний пост оприлюднили на сторінці «Зоряний шлях» в Instagram.

"Дуже потужно! Рокери Maneskin підтримали Україну Італійський гурт записав відео з жахами, які відбуваються на нашій землі. Музиканти шоковані діями росії, тому закликають світ не мовчати: «Біженці в Україні та в усьому світі потребують термінової гуманітарної допомоги! Ми використовуємо наш голос, щоб вимагати дій, і ви також можете», — додали @maneskinofficial. Нагадаємо, раніше через агресію росії зірки «Євробачення» скасували там всі концерти. Дякуємо за чітку позицію!", - підписаний видоеролик в соціальній мережі.

Варто відзначити, що цей кліп заслуговує на особливу увагу, так як зарубіжні рокери показують всьому світу, що відбувається в Україні. Вони закликають людей не мовчати і допомагати Україні в такий важкий час.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Українці не змогли промовчати і вирушили в розділ з коментарями.

Гурт  Maneskin, фото з instagram
Гурт  Maneskin, фото з instagram

"Ці хлопці, завжди були і будуть на боці справедливості, вони усвідомлюють і розуміють, що мовчати не можна, я вражена їх Солідарність ю з Україною, з українським народом", "красунчики не дарма я за них голосувала....", - залишають коментарі юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram
Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram

Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram
Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram

Нагадавши, стало відомо, що в столиці України почали запускати громадський транспорт.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Андрій Данилко закликав допомагати дітям, які живуть у бомбосховищах.