Відомий український виконавець Андрій Данилко показав, як важливо підтримувати дітей, коли в країні війна. Він зазначив, що діти набагато важче переносять те, що відбувається, ніж дорослі. Також він показав, як аніматори працюють з дітьми і допомагають їм хоча б на якийсь час забути про жахи війни. Ролик артист опублікував в instagram.

Андрій Данилко показав, як аніматори допомагають українським дітям у ці непрості часи. Вкрай важливо надавати їм підтримку, адже діти відчувають сильніший стрес через війну, ніж дорослі. Російське вторгнення позбавляє їх дитинства, тому вкрай важливо дарувати діткам хоча б кілька хвилин щастя і радості.

Андрій Данилко. Фото: скріншот youtube
Андрій Данилко. Фото: скріншот youtube

"У ці темні години ми самі не усвідомлюємо того, що наші діти часто відчувають більший стрес, ніж ми з вами. Війна позбавляє їх дитинства. А всіх нас - впевненого майбутнього в їх особі, за яке так відважно б'ються наші військові", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Данилко закликав допомогти волонтерам, які організовують такі теплі зустрічі з дітьми і дарують їм хоч трохи дитинства.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Володимир Дантес посміявся над цілями Росії до і після війни в Україні: "Приїхали, щоб вижити".

Також наш портал інформував, що Слава Камінська в чорному не стримала люті до росіян - від цього ніколи не відкупитися: "Квіти не на вашу могилу".

Крім того, наш портал повідомляв, що Катерина Кухар показала, як тварини підтримують ЗСУ, не боячись пострілів: "Кіт Арестовича".