Знаменита українська реперша, хіп-хоп виконавиця Alyona Alyona поділилася несамовитим постом в соціальній мережі. Вона помолилася за спокій душ загиблих українців.

Відповідний пост Alyona Alyona оприлюднила у своєму акаунті в Instagram.

"Так боляче... Це просто нестерпно. Відчуваю себе безсилою. Єдине, що можу - помолитися за спокій цих душ в Раю. "Серця живих завжди будуть боліти за тисячі безневинно вбитих душ" Дякую за анімацію @volunteer_video It hurts so much ... It's just unbearable. I feel powerless. The only thing I can do is pray for the peace of these souls in Paradise. "The hearts of the living will always ache for the thousands of innocent souls killed" Thanks for the animation @volunteer_video", - підписала публікацію українська артистка.

Потрібно визнати, що дивлячись на дані кадри, болить не тільки серце, а й душа. Так багато невинних українських дітей, пенсіонерів, жінок і тварин загинули через тероризм окупанта. Українська аудиторія не втримала сліз і почала писати відгуки під публікацією співачки.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Alyona Alyona. Фото: Instagram
Alyona Alyona. Фото: Instagram

"Цей біль ми переробимо на наснагу, і під арешт страхів не підпадемо ми. Незламна віра в перемогу стані Тим паливом, що знищити ворогів", "Так боляче скільки людей загинуло, пережило такі страшні події чи могли нещодавно ми це виявити.. всі ми до 24 числа жили нормальним життям, будували плани, реалізовували свої мрії , а зараз не знаємо, що буде завтра, а багато в кого вже ніколи не буде наступного дня..", - пишуть відгуки українські користувачі.

Коментарі на пост Alyona в Instagram
Коментарі на пост Alyona в Instagram

Нагадавши, Євген Клопотенко розповів, навіщо прибирати російський контент.