Відомий український кулінар Євген Клопотенко висловився про російський контент, а також про людей, які так нічого і не зрозуміли.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно він публікує важливу інформацію про війну, а також допомагає українцям.

Цього разу він поділився тим, що зараз слухають люди в Україні, і загальна картина йому подобається, якби не одне але.

"Я подивився сьогодні на український топ. Загальна картинка хороша. Вона про те, що ми всі зараз відчуваємо. Але сьоме місце муляє очі і турбує. Хтось скаже, що це херня. Просто пісня в плейлисті. Але ця маленька херня - це той відсоток українців, який нічого не зрозумів. Ні, коли всі українські міста почали бомбити росіяни, а вони почули Сирени і вибухи. Ні тоді, коли почали з'являтися фотографії та історії з наших окупованих територій" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Справа в тому, коли бачиш і усвідомлюєш, що роблять з тобою і твоєю нацією, не хоче мати нічого спільного з окупантами, а тим більше підтримувати їх дії.

Також, ті українці, які досі не зрозуміли це все: будуть після війни говорити про те, що існують нормальні росіяни, і будуть просувати в Україні окупантські смисли і контент.

Євген Клопотенко, фото: Instagram
Євген Клопотенко, фото: Instagram

"А ці смисли і контент одного разу вже стали основою війни, яку ми зараз проживаємо. Гарантій, що це повториться тупо не існує. Тому наше завдання: не дозволяти цьому. Заповнювати все українською музикою. Вона є і вона крута. Щоб лунало в таксі, магазинах і кафе" - продовжив Євген Клопотенко.

Топ України на стрімінгових сервісах дійсно ніколи так не виглядав, як зараз. Практично всі композиції українською мовою, і так на думку Євгена Клопотенка має бути завжди.

Нагадаємо, що Надю Дорофєєву застукали з новим обранцем - на кого проміняла Володимира Дантеса

Раніше повідомлялося, як змінилися українські зірки за час війни: волонтерство Alyona Alyona, концерти Джамали в Європі та Андрій Хливнюк в ТРО

Також, любімчик українців Арестович заспокоїв громадян перед "бурею" на Донбасі