Всім добре відома Надя Дорофєєва поділилася несамовитим постом в соціальній мережі. Вона відчайдушно намагається донести росіянам, що відбувається в Україні.

Відповідний пост Надя Дорофєєва продемонструвала у своєму акаунті в Instagram.

"Відчуття що вистрілили прямо в серце. Не один раз, а 50. Сьогодні 50 загиблих в результаті артилерійського удару росіян по вокзалу в місті Краматорськ. Всі-мирні жителі, всі хотіли евакуюватися, чекали свій поїзд. А це відео для тих, хто і на 44-ий день війни як в танку, з закритими вухами і очима і продовжує не вірити в ті звірства які творяться руками окупантів подивіться це!!! Прокиньтеся нарешті! Це відео моєї асистентки Дарини, дуже близької і дорогої мені людини. На відео - вона, її будинок, в селі під Макаровим, її сім'я. Такими вони були до війни... Подивіться, що там відбувалося.. На що перетворилося життя цієї чудової сім'ї зараз... У цьому селі під Макаровим зараз всюди розтяжки, лежать міни. Їх залишили російські солдати. Вони тримали в жаху всіх жителів. Розстрілювали їх прям на вулиці... Саме це розповіла мені сама Дарина і її сім'я .. з перших вуст . @darinao", - підписала відеоролик українська артистка.

Багатомільйонна аудиторія, підписана на сторінку Наді, не пройшла повз і нагадала про себе в розділі з коментарями.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Надя Дорофєєва, скріншот
Надя Дорофєєва, скріншот

"Україна обов'язково переможе", "обов'язково знайдуться ті, які будуть говорити, що це фейк, що Україна бомбить сама себе, що це все підлаштовано. таким людям нічого і ніколи не доведеш. головне, що ми знаємо правду, і бачимо це все своїми очима. більше нам не потрібно ні перед ким виправдовуватися! ми обов'язково все відбудуємо і повернемо, а росія назавжди залишиться країною-ізгоєм", "тільки наш народ такий сильний і я вірю в нас", - написали фанати Наді.

Коментарі на пост Наді Дорофєєвої в Instagram
Коментарі на пост Наді Дорофєєвої в Instagram