Український актор Дмитро Ступка та телеведуча Поліна Логунова розлучилися, жінка показала коштовний подарунок від нового коханого. Це ще одна пара, яка розлучилася після початку війни в Україні.

Пара жила разом більше ніж п'ять років. Поліна повідомила у своєму сторіс на Instagram про розрив стосунків, та заспокоїла шанувальників у тому, що вони з Дмитром залишаються гарними приятелями.

"Ми з Дмитром більше не подружжя. Але ми залишилися чудовими друзями і батьками, які люблять, за що йому вдячна. Нам вдалося зберегти дійсно дружню атмосферу. Ми подаватимемо приклад, як експодружжю можна зберегти людські стосунки", - написала Поліна.

Дмитро інформацію не прокоментував. Це зрозуміло, адже Логунова в цьому ж потоці похвалилася, що вже має нового коханого та показала коштовний подарунок від нього.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У жовтні 2021 року Дмитро Ступка з Поліною Логуновою та їхньою донькою емігрували до США. За повідомленнями Ступки, наразі він перебуває у Польщі і займається волонтерською діяльністю у Варшаві.

Дмитро Ступка та Поліна Логунова одружилися 11 березня 2016 року. У подружжя народилася донька, яку назвали на честь діда Дмитра – Богданою.

Нагадаємо, раніше Позитив випадково розкрив причину розлучення Дорофєєвої і Дантеса: "До кого пішла".

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські зірки змінилися за час війни, Alyona Alyona стала волонтеркою, Джамала співає в Європі та Андрій Хливнюк у ТрО.

Також "Знай.ua" писав, що Даша Квіткова зізналася, що цілодобово плаче за своїм коханим Микитою Добриніним.